ADID și Retim participă la FabriCultura

adid

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș și Retim Ecologic Service SA participă la FabriCultura. Vor fi organizate mai multe activități educative, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

ADID și Retim Ecologic Service SA participă la FabriCultura, în perioada 1 – 2 octombrie, între orele 12 și 16. Reprezentanții celor două instituții au pregătit o serie de activități educative privind gestionarea corectă a deșeurilor, dedicate atât copiilor cât și adulților.

„Mă bucur mult că zilele acestea suntem aici, în cartierul Traian, în care ADID Timiș are sediul. Este o bună ocazie pentru noi să ne cunoaștem mai bine vecinii și să povestim cu ei despre cât de important este să pună în pubela galbenă doar plastic, metal și hârtie/carton și în clopotul verde sticla. Cred în puterea comunității, pentru că așa cum o tot spun cu orice ocazie: doar împreună putem să facem din Timiș cel mai curat județ din România, cu cel mai performant sistem de gestionare a deșeurilor“, transmite Cristian Moș, președintele ADID Timiș.

Cei mici pot participa la un joc de cunoaștere și testare a cunoștințelor privind colectarea separată pe platforma Kahoo.it sau își pot decora propriile sacoșe reutilizabile din bumbac. Cei mari sunt invitați la dialog pe tema gestionării corecte a deșeurilor. ADID Timiș și Retim Ecologic Service SA pun un accent deosebit pe informarea și conștientizarea utilizatorilor serviciului, cu privire la gestionarea corespunzătoare a deșeurilor.

About Post Author