7 iulie 2020

32 de pacienți cu noul coronavirus, internați la Timișoara. Printre ei, și un primar

sânnicolau mare

În Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” erau internați, duminică, 32 pacienți infectați cu noul coronavirus. Printre ei, primarul Devei, Florin Oancea, și deputatul Lucian Heiuș. Până acum, la Timișoara au fost declarate vindecate opt persoane.

E plin la spitalul de boli infecțioase din Timișoara: sunt internați 32 de pacienți din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, infectați cu noul coronavirus. Cei mai mulți provin din Hunedoara și au legătură cu tânăra de 26 de ani din Petroșani, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Ei sunt foști pacienți și cadre medicale de la spitalul din Petroșani, unde femeia a fost să se trateze de durere de spate. Între timp, ea a fost declarată vindecată, a plecat acasă și are și dosar penal.

Printre cei internați la Timișoara se numără și trei liberali, infectați în urma interacțiunii cu senatorul PNL Vergil Chițac. Este vorba despre primarul din Deva, Florin Oancea, administratorul public al Devei și deputatul Lucian Heiuș.

Pe de altă parte, medicii de la „Victor Babeș” au opt cazuri considerate vindecate: trei din Hunedoara și cinci din Timișoara.

Duminică, 15 martie, în Timiș era 380 de persoane în izolare la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă, și 87 în carantină, în creștere față de ziua precedentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: