23 ianuarie 2021

S-a trecut de 100. Deputatul PNL Lucian Heiuș și primarul Devei, ultimii infectați

heiuș

Ultimele trei cazuri de infectare cu noul coronavirus vin de la Deva. Sunt deputatul PNL Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Foarte probabil, ei vor fi aduși la Timișoara.

102 cazuri de infecție cu noul coronavirus în România. „Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (Covid-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Lucian Heiuș este viceliderul grupului PNL din Camera Deputaților. El a fost șef la Finanțe Timiș și era propus ca ministru de Finanțe în Guvernul Cîțu.

Peste 14.000 români în izolare la domiciliu

Potrivit datelor oficiale comunicate de GCS, pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.372 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul Covid – 19 (coronavirus). Alte 14.049 persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: