4 august 2020

Ziua Porților Deschise la IncubART Makerspace

IncubART Makerspace

IncubART Makerspace, primul incubator de artă din Timișoara, împlinește un an. Dacă sunteți curioși să vedeți ce și cum, vineri, 14 februarie, e Ziua Porților Deschise, așa că sunteți așteptați să-i treceți pragul.

IncubART Makerspace găzduiește artiști din mai multe domenii și mici antreprenori locali aflați la început de drum. Florin Vilcea și Daniel Craia au pus pe picioare într-un an, o lună și o săptămână, cel mai mare spațiu comun pentru creație. Un întreg etaj dintr-o clădire industrială a fost transformat în spații pentru birouri, ateliere de lucru și săli de conferințe.

Acum, IncubART găzduiește peste 20 business-uri, atelierele de lemn și ceramică sunt utilizate zilnic de meșterii și de artiștii locali, iar spațiul de co-work a fost folosit pentru găzduirea mai multor evenimente din zona IT&Corporate. Vineri, 14 februarie, este Ziua Porților Deschise, un eveniment prin care curioșii pot vizita atelierele de lucru, pot vedea cum funcționează echipamentele de lemn, ceramică sau broderie. Se întâmplă de la ora 18,30, la sediul IncubART, str. Buziașului, nr. 11 A, etaj 2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: