Ziua Pensionarilor la Timișoara, cu Corina Chiriac şi Veta Biriş

ziua pensionarilor

În prima duminică de octombrie, timișorenii de vârsta a treia, dar nu numai ei, sunt așteptați la o zi specială, dedicată lor. Ziua Pensionarilor, organizată de PMT, a ajuns la ediția cu numărul 4.

Primăria Timișoara marchează și în acest an Ziua Pensionarilor. Se întâmplă duminică, 6 octombrie, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul. De la ora 17, pe scenă vor urca artiştii Asociaţiei Seniorilor din Timişoara (corul Tinereţe fără bătrâneţe, Dans de Societate Mary&Vicky). Seara se încheie cu recitaluri ale unor nume consacrate ale scenei:Carmen Popovici Dumbrava, Mariana Susca, Anda Sabados, Ana Maria Moldovan, Vlad Vacaru, Sandy Tatarici şi Ansamblul Timişul.

Invitatele speciale sunt Corina Chiriac și Veta Biriș. Conducerea muzicală îi revine lui Nicolae Baniciu. Momentele în grai sunt asigurate de dubaşului Ion Scaiece, întruchipat de Doru David. Spectacolul va fi prezentat de Daniela Băcilă. Accesul se face pe bază de invitaţii, care se găsesc, de la 1 octombrie, la casieria sălii Capitol şi la Casa de Cultură (str Miron Costin nr. 2).

About Post Author