Zilele Școlii Muzicale, o nouă ediție

Zilele Școlii Muzicale

Liceul de Artă „Ion Vidu” și Inspectoratul Școlar Județean Timiș organizează Zilele Școlii Muzicale Timișorene. De joi până sâmbătă, cei mai talentați elevi vor prezenta mai multe momente.

Ediția a XX-a a Festivalului Zilele Școlii Muzicale Timișorene va avea loc în perioada 10 – 12 noiembrie. Evenimentul se va desfășura în Sala „Mihai Perian” a Liceului de Artă „Ion Vidu”. Primul spectacol are loc joi, 10 noiembrie, de la ora 17, protagoniști fiind corul mixt și corul pe voci egale al liceului, condus de prof. dr. Maria Gyuris. Urmează câteva momente de artă dramatică și coregrafică. Programul primei zile continuă cu un moment folcloric vocal-instrumental. susținut de elevii îndrumați de prof. Rodica Canțâr. Seara se va încheia cu programul orchestrei simfonice a claselor IX-XII, dirijor prof. drd. Andreas Schein.

Zilele Școlii Muzicale Timișorene continuă vineri, 11 noiembrie, ora 17, cu un recital de muzică de cameră. Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 10, se va desfășura în format online Simpozionul Național „Cunoaștere și sensibilizare prin artă”.

About Post Author