Zilele Carierei la UPT: oferte de joburi și premii pentru participanți

Căutați un loc de muncă? O nouă ediție a Zilelor Carierei, organizată de UPT, ar putea să vă ajute să găsiți oferte interesante. E online și are o platformă dedicată nou-nouță.

Zilele carierei

Cei interesați de o ofertă de carieră pot participa la cea de-a XVIII-a ediție de Zilele Carierei, organizată de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul are loc în 24 și 25 martie, iar utilizatorii au la dispoziție o nouă platformă, mai prietenoasă. El se adresează studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. Acțiunea are ca scop și întărirea parteneriatelor între mediul economic și UPT. Nu în ultimul rând, participanții la Zilele Carierei au ocazia de a câștiga premiile oferite de organizatori: tablete, camere web, smart watch, kituri de gaming, căști audio wireless, baterii externe.

Pe site-ul Zilele Carierei, între orele 10 și 17, puteți intra în contact cu reprezentanții companiilor și puteți participa la webinariile susținute de acestea. Detalii suplimentare se pot găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

About Post Author