Zilele Carierei 20, la Universitatea Politehnica

Zilele Carierei

După doi ani în care s-a desfășurat online, Zilele Carierei în UPT, târg de oferte de carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți, revine în format fizic. În zilele de 11 și 12 mai, la Cantina Studențească a UPT va avea loc a 20-a ediție.

Cel mai important târg de carieră este organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara. În cele două zile de târg, între orele 10 și 17, la etajul I de la Cantina Studențească UPT, vor fi prezente peste 40 de companii naţionale şi internaţionale. Acestea vor expune oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare). Ofertele companiilor sunt deja publicate și pot fi accesate AICI.

La Zilele Carierei, tinerii aflați în căutarea unui job sau unei oferte de practică pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea „Participă” de pe site. Tot în cadrul târgului de carieră vor avea loc o serie de conferințe organizate de companii. La fiecare conferință, participanții au posibilitatea de a participa la o tombolă la care pot câștiga premii atractive.