Zeci de copii din Timiș, vizitați cu daruri de caravana Lions Bastion / FOTO

lions bastion

Încă o caravană a „leilor” timișoreni, care își propun să aducă un zâmbet pe fețele unor copii cu care viața n-a fost cea mai darnică. De 1 iunie, membrii clubului Lions Bastion pleacă iar la drum, câteva sute de kilometri.

Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este, de opt ani, unul din puţinele momente de bucurie pentru câteva zeci de copii din Timiș. Anul trecut a fost organizată în premieră și o ediție de Paște, iar acum „leii” se mobilizează și de 1 iunie.

Membrii clubului Lions Bastion își propun să parcurgă în jur de 500 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 85 de copii din 30 de familii fără posibilități materiale. Fiecare va primi rechizite, haine, obiecte de igienă, fructe, sucuri, jucării și multe dulciuri. În plus, pentru fiecare familie vor fi pregătite pachete cu alimente și produse de primă necesitate.

„Ziua copilului este un concept pe care probabil că majoritatea dintre cei la care mergem cu cadouri nu îl înțeleg. Nu este vina lor că se află în situația aceasta. De aceea, alături de colegii mei din clubul Lions Bastion, repetăm această caravană. Ne întoarcem de fiecare dată cu sentimente amestecate. Pe de o parte, suntem încărcați de tristețea și sărăcia pe care le vedem, dar, pe de altă parte, zâmbetele pe care le provocăm pe fețele micuților ne umplu de căldură. Vreau să le mulțumesc angajaților de la Continental Automotive Timișoara, companiei Tazz, colegilor Lions, prietenilor și tuturor celor care ne-au sprijint prin donații”, spune Arthur Csertus, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

Dacă doriți să ajutați și voi, puteți face donații AICI.

About Post Author