Votează și tu: Cum vezi viitorul orașelor din România? Campanie UrbanizeHub

urbanizehub

Cum credeți că ar trebui folosite fondurile europene? Care credeți că sunt cele mai bune investiții pentru orașul în care locuiți? Cum vedeți viitorul orașelor din România? UrbanizeHub vrea să știe ce vor românii și să informeze și Comisia Europeană. Puteți contribui și voi.

„Viitorul oraşelor din România” este noua campanie de consultare publică inițiată de UrbanizeHub. Este, spun inițiatorii, singurul proces de consultare din România cu privire la viitorul fondurilor europene în perioada 2021-2027. „Ne-am gândit să demarăm această consultare publică, deoarece ne aflăm într-o perioadă în care se stabileşte şi se negociază planificarea fondurilor europene pentru următoarea perioada financiară 2021-2027. Ne dorim să aflăm de la cetăţeni cum văd ei planificarea fondurilor europene”, explică Grațian Mihăilescu, fondator UrbanizeHub.

Este vorba, practic, despre un chestionar cu întrebări clare şi răspunsuri scurte, pe câteva teme foarte importante. O campanie similară va fi adresată exclusiv primarilor din România, care vor fi consultaţi cu privire la domeniile în care sunt necesare finanţări europene. „Campania se va desfăşura până la sfârşitul acestui an, după care vom colecta toate răspunsurile şi vom întocmi un raport pe care îl vom transmite Guvernului României şi Comisiei Europene”, mai spune Mihăilescu. Această campanie de consultare vine ca o continuare a campaniei „Alege priorităţile oraşului tău”, în care au votat peste 100.000 de români. Chestionarul se găsește aici.

About Post Author