Votați Codru! Nominalizare la European Festival Awards

codru festival

sursa foto: Facebook / Codru

Dacă v-a plăcut în Codru, e momentul s-o și arătați. Trebuie doar să votați pentru acest eveniment la European Festival Awards, unde premiile vor fi acordate în luna ianuarie.

Codru Festival este singurul festival din Timișoara nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. Aceasta oferă recunoaștere a celui mai bun festival cu capacitatea între 10.000 și 39.999 de participanți. Premiile vor fi decernate în 18 ianuarie 2023, la Eurosonic Festival, care se va desfășura în Olanda, la Groeningen.

Codru Festival 2022 a însemnat peste 25.000 de oameni care au ales să se simtă bine în Pădurea Bistra, la marginea Timișoarei. Pe cele patru scene au putut fi urmăriți artiști precum Hooverphonic, Kadebostany, DubFX, Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Vița de Vie, DeliricXSilent Strike cu CTC & Muse Quartet și mulți alții.

„Codru Festival a fost atât un efort de echipă, căreia i s-au adăugat aproape 200 de voluntari, cât și al fiecărui participant care s-a alăturat misiunii noatre de a proteja natura. Această nominalizare ne onorează și ne dă energia să mergem mai încrezători spre ediția din 2023”, spune Victor Balaniuc, managerul general al evenimentului.

Puteți vota pentru Codru Festival AICI, până în data de 7 decembrie. Festivalul câștigător va fi ales de un juriu format din promotori de festivaluri consacrați și experți din mai multe țări.

About Post Author