Vlad Boldura (USR) a demisionat din CL Timișoara. Intră Mihaela Paula Rusu

vlad boldura

USR face o schimbare la Consiliul Local Timișoara. Vlad Boldura a demisionat vineri, iar în locul lui va intra Mihaela Paula Rusu. Aproape un sfert din consilierii locali USRPLUS sunt femei

„Echipa consilierilor locali USR Timișoara va avea un nou membru. După demisia lui Vlad Boldura din Consiliul Local Timișoara, acesta va fi înlocuit de Mihaela Paula Rusu. Aceasta este membru fondator al USR Timiș și în prezent este vicepreședinte al filialei USR Timișoara”, a transmis, luni, biroul județean al USR Timiș.

„Vineri dimineață mi-am depus demisia. Nu mai pot să mă ocup de toate responsabilitățile cum trebuie, așa că a trebuit să prioritizez viața personală și profesională și să las pe următorul de pe lista USR să se dedice 100% job-ului de consilier local”, a precizat Vlad Boldura. Boldura provenea din PLUS și spune că va rămâne membru de partid.

Mihaela Paula Rusu este medic dermatolog și urmează, în prezent, un master în cadrul programului Politici Publice, Lobby și Advocacy al UVT. Ea este cea de-a patra femeie din rândul consilierilor locali USRPLUS, după Rodica Militaru, Paula Romocean și Aida Szilagyi.

La începutul anului, USRPLUS l-a pierdut din CJ și pe Alexandru Cadar, care a invocat aceleași motive pentru demisia din funcția de consilier județean.

About Post Author