Alexandru Cadar, de la USR, pleacă din CJ. Spune că nu mai are timp

alexandru Cadar

Fost candidat în cursa internă pentru funcția de președinte al CJ Timiș, Alexandru Cadar de la USR părăsește de tot consiliul județean. După un an și un pic, acesta a decis să renunțe la mandat.

Componența Consiliului Județean Timiș se modifică din nou. De această dată, renunță la mandat Alexandru Cadar, de la USR. Proiectul de hotărâre privind „constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean” al acestuia este primul pe ordinea de zi a plenului extraordinar al CJ de vineri, 14 ianuarie.

„Provocările profesionale au devenit tot mai mari, cu multe deplasări în străinătate în interes de serviciu. În ultimele luni am fost tot pe drumuri, următorii trei ani vor fi foarte grei, trebuie să pun pe picioare o organizație de management operațional și pur și simplu nu mai am timp să-mi desfășor activitatea de consilier judetean așa cum vreau eu, să-i acord atenția și implicarea cuvenite acestei funcții distincte. Nu a fost o decizie deloc ușoară, dar este decizia corectă”, a explicat, pentru stiridetimisoara.ro, Alexandru Cadar.

Și-a făcut raportul de activitate înainte să plece

La alegerile din septembrie 2020, USRPLUS au dus în CJ zece consilieri: Cristian Alin Moș, care a devenit vicepreședintele instituției, Raul Olajos, Viviana Țecu, Bianca Luca, Călin Badiu, Alexandru Caplat, Petre Mihăieș, Laura Boldovici, Alexandru Cadar și Raoul Trifan. Acesta din urmă a devenit ulterior senator și a renunțat la mandat, în favoarea lui Zoltan Nemeth, care a fost numit apoi prefect și a plecat și el din CJ. Cadar a fost unul dintre contracandidații lui Moș în competiția internă pentru desemnarea celui care urma să deschidă lista de consilieri de la alegeri.

Zilele trecute, Cadar și-a publicat raportul de activitate pentru 2021, spunând că a fost preocupat în principal de următoarele subiecte: bugetul participativ la CJ, strategia și regulamentul de valorificare ale Bastionului Theresia, planul de afaceri, organigramă și statul de funcții ale societății Ruwatim SMDP și centura feroviară de nord a Timișoarei.

About Post Author