Vaccinarea Covid-19 pe înțelesul tuturor. Conferință organizată de Colegiul Medicilor

anti-covid

Cum funcționează vaccinul anti-Covid? Cât de eficient este? Cât de periculos este? Sunt doar câteva întrebări la care puteți afla răspunsuri vineri, 8 ianuarie. Totul, la o conferință organizată de Colegiul Medicilor, în parteneriat cu universitățile de medicină și farmacie din România.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara este parte a unei conferințe în premieră, pusă la cale de Colegiul Medicilor. Sunt parteneri în acest proiect toate universitățile de medicină și farmacie din România.

Evenimentul se numește „Vaccinarea Covid-19 pe înțelesul tuturor! Ce cunoaștem, ce dovezi științifice există?” și are loc vineri, 8 ianuarie, de la ora 18,30.

„Întrebări și răspunsuri despre Vaccinarea Covid-19. Realități versus fake news. Ce cunoaștem, ce dovezi științifice există. Informații corecte, validate științific, prezentate cu transparență pentru o informare corectă a populației. Acestea sunt numai câteva dintre punctele pe care le va atinge conferința. Evenimentul se adresează atât publicului larg, cât și profesioniștilor din domeniul medical”, transmit organizatorii.

Conferința va fi transmisă live pe Facebook, aici.