Vaccinarea anti-Covid, pe înțelesul tuturor. Răspunsuri de la specialiști

anti-covid

Cum funcționează, de fapt, vaccinul anti-Covid? Cât este el de sigur? La ce ne putem aștepta dacă facem vaccinul? La ce ne expunem dacă nu ne imunizăm? Doar câteva întrebări la care răspund, pe înțelesul tuturor, cei mai buni speciaști din Timișoara.

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de e-Learning, și Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” organizează joi, 21 ianuarie, de la ora 16, o nouă ediție din seria de webinarii „Împreună Online: Vaccinarea anti-COVID pe înțelesul tuturor”. Participarea este gratuită, iar participanții vor primi Certificate digitale Deschise.

Conf. dr. ing. Florin Drăgan, – rectorul UPT, prof. dr. Octavian Crețu, rectorul UMF, prof. dr. Daniel Lighezan și prof.dr. Cristian Oancea, prorectori ai UMF, prof. dr. Emilian Popovici, vicepreședinte Societatea Română de Epidemiologie, lect. dr. Virgil Musta și dr. Teodora Moisil, de la Spitalul „Victor Babeș”, vor fi la dispoziția participanților cu informații legate de vaccin, procesul de vaccinare și riscurile asociate cu acesta. Discuția va fi moderată de dr. ing. Diana Andone, director Centrul de e-Learning UPT.

Înscrierile se fac completând acest formular. Mai multe informații pot fi găsite aici.