Unkle, Idiotape și Maika, cele mai noi nume de la Revolution Festival

unkle

Încet-încet, line-up-ul de la Revolution Festival se completează frumos. Cele mai recente nume adăugate: britanicii trip hop de la Unkle, coreenii de la Idiotape, fetele de la Maika i Kal și una dintre cele mai hot trupe sârbești ale momentului, Minilinija.

Revolution Festival are loc în acest an în perioada 8-10 august, la Liceul Silvic. Headlinerul principal este trupa Kosheen, care cântă pe 8 august, dar acum organizatorii anunță și alte nume interesante. Pe 9 august vine Unkle. La aproape 30 de ani de la înființare, trupa domină în continuare scena trip hop din Europa, iar colaborările interesante, show-urile live de excepție și numeroasele albume atestă acest lucru.

Direct din Seul vine la Timișoara Idiotape, unul dintre cele mai cool triouri electro pe care o să le vezi vara asta. Cu un stil inspirat din muzica rock a anilor 60 – 70, Idiotape propune un sound interesant, iar show-urile lor live neobișnuite i-au transformat într-una dintre cele mai apreciate trupe indie ale momentului. Maika nu e la prima apariție pe scena Revolution și nu a dezamăgit niciodată. Pe lângă ritmurile balcanice tradiționale, Kal va contribui cu ritmuri de tango, influențe turcești și chiar jamaicane.

Revolution: 10 scene și zone, mapping și multă distracție

Surpriza momentului este una dintre cele mai bune trupe din Serbia. Minilinija este compusă din Dejan Vučetić Vuča, chitaristul Vladimir Đorđević Vlaca și Boris Mladenović. De producție s-a ocupat Radan Đorđević, cunoscut și sub numele de DJ Rahmanee, un adevărat expert al drum and bass-ului și al muzicii jungle.

Anul acesta, Revolution vă întâmpină într-o nouă locație, la Liceul Silvic. Vor fi 10 scene și zone ale festivalului. De asemenea, vor avea loc show-uri de mapping, iar Casa Verde va găzdui concerte și de artiști stradali din toată lumea. Biletele Early Bird a Revolution sunt încă disponibile. Prețul unui abonament de trei zile este 79 de lei și se poate cumpăra de pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.

About Post Author