UnisportVest, zeci de competiții pentru studenții și profesorii de la UVT

unisportvest

Săptămâna sportivă „UnisportVest”, eveniment organizat de UVT, va avea loc la finele lunii mai. Studenții și universitarii din UVT participă la zeci de competiții, din sporturi de echipă sau individuale, dar și la evenimente conexe, organizate de Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS).

UVT promovează sportul de timp liber în rândul studenților, îndemnându-i la un mod de viață activ, în care recreerea, buna dispoziție, competitivitatea și fair-play-ul sunt în prim-plan. În perioada 23 – 27 mai, spațiile sportive ale UVT vor găzdui jocuri sportive precum fotbal, handbal, baschet, volei sau beach volleyball, dar și întreceri de tenis de câmp, atletism, înot sau badminton.

Va avea loc, de asemenea, o plimbare cu bicicleta, în cadrul cursei „Pedalați cu familia UVT”. Aceasta este programată în 26 mai, de la ora 13, cu plecare din fața UVT. În 27 mai este programată ediția a 15-a a Conferinței studențești FEFS, în format hibrid, Sala 028 UVT și online.

„Formarea completă a tinerilor implică și cultura activităților fizice, asupra căreia se concentrează multe evenimente organizate de Facultatea de Educație Fizică și Sport a UVT. O întreagă săptămână sportivă, pe care o numim «UnisportVest», îi grupează pe entuziaștii sporturilor recreaționale pe terenurile outdoor și sălile sportive ale UVT, într-o ediție care este cu atât mai binevenită, cu cât urmează după o lungă perioadă de restricții”, spune rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Aflată la a XVII-a ediție, Săptămâna sportivă „UnisportVest” a ajuns la ediția cu numărul 27. Programul complet al desfășurării competițiilor poate fi găsit AICI.

About Post Author