Un polițist de frontieră din Timiș a murit, după ce a fost infectat cu coronavirus

polițist de frontieră

Un polițist de frontieră din Timiș, confirmat cu Covid la finele lunii iulie, a murit. Bărbatul avea 43 de ani și lucra la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia.

Cristian Vecea lucra la PTF Jimbolia și, în urmă cu două săptămâni, a fost confirmat cu coronavirus. A fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, însă evoluția stării sale de sănătate nu a fost una pozitivă. Bărbatul de 43 ani a fost internat la Terapie Intensivă, dar duminică seară s-a stins din viață.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Cristian Vecea, în vârstă de 43 ani, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia – ITPF Timișoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul polițiștilor infectați cu virusul ucigaș. În urma lui au rămas o soție îndurerată și doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia și-i transmitem sincere condoleanțe”, au transmis cei de la Sindicatul Europol.

În prezent, este activ un focar de coronavirus la IPJ Timiș. Au fost confirmați cu Covid peste 20 de polițiști, iar alții sunt în izolare. Cei mai mulți sunt de la Serviciul Poliției Rutiere.

About Post Author