Aproape jumătate din Serviciul Rutier al IPJ Timiș, afectat de Covid

razie

sursa foto: Arhivă

22 polițiști din IPJ Timiș au fost confirmați cu Covid. Sunt, de asemenea, în izolare la domiciliu încă 13. Cei mai mulți provin de la Serviciul Rutier.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au fost testați pozitiv cu noul Coronavirus 22 de polițiști. De asemenea, alți 13 se află în izolare la domiciliu. Cele mai mari probleme sunt la Serviciul Rutier.

„16 polițiști testați pozitiv și 4 polițiști aflați în izolare sunt din cadrul Serviciului Rutier. Acesta are un efectiv de polițiști și își desfășoară activitatea fără sincope”, transmite compartimentul de comunicare al IPJ Timiș. Potrivit aceleiași surse, pot desfășura activități pe linie rutieră și polițiștii de ordine publică, cu aviz de poliție rutieră.

Sindicatul Europol susține, pe de altă parte, că „la nivelul IPJ Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de aproximativ 19 polițiști (…) Șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere”.

About Post Author