Ultimele zile de înscriere la Color the Village. Deja sunt mai mulți voluntari decât locuitorii din Valeapai!

color the village

foto: Andrei Dragomir

Dacă vreți să oferiți o mână de ajutor pentru a da strălucire unui sat din Banat, vă puteți înscrie, până în 28 mai, la Color the Village. Veți merge apoi, în iunie, la Valeapai, unde veți zugrăvi, alături de alți voluntari, 30 de case.

În perioada 8-10 iunie are loc, în satul Valeapai, din județul Caraș-Severin, a cincea ediție a evenimentului Color the Village. Înscrierile pentru cei care doresc să participe ca voluntari se pot face până în 28 mai, inclusiv, AICI.

Peste 400 de voluntari și-au anunțat deja participarea la eveniment, mai mult decât toată populația din Valeapai. „S-au înscris oameni de toate vârstele, cu sau fără experiență, atât din zona noastră, cât și din alte părți ale țării. Îi încurajăm pe toți să vină să descopere cât de multe pot face atunci când lucrează împreună. Noi ne organizăm să-i primim pe toți, să avem toate materialele necesare și să oferim cele mai bune condiții pentru a ne îndeplini obiectivul de a zugrăvi 30 de case în trei zile”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Color the Village/Colorează Satul se află la a cincea ediție și are loc alternativ în județele Timiș și Caraș-Severin. Edițiile precedente au avut loc la Fărășești (2022), Ilidia (2021), Racovița (2020) și Eftimie Murgu (2019).

About Post Author