24 ianuarie 2021

Turul României se vede în direct la Televiziunea Română

turul româniei

Federația Română de Ciclism a semnat un parteneriat cu Televiziunea Română, pentru difuzarea Turului României. Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei va fi transmisă în direct pe TVR1 și TVR3.

Pentru prima dată în istoricul competiției, Televiziunea Română va difuza în direct momente din toate cele cinci etape ale Turului României. În perioada 8 -13 septembrie, pasionații de ciclism vor putea urmări zilnic cele mai importante momente ale competiției, conform următorului program:

  • 8 septembrie, ora 12, TVR 1 – transmisiune în direct de la Timișoara, din timpul ceremoniei de prezentare a echipelor, iar de la ora 19,30 un rezumat al cursei prolog.
  • 9 – 12 septembrie, orele 16-17, TVR 3 – ultima oră a fiecărei etape transmisă în direct
  • 9 – 12 septembrie, ora 17, TVR 1 – festivitatea de premiere a fiecărei etape, iar de la ora 19,30, rezumatul zilei.
  • 13 septembrie, ora 15:30, TVR 1 – finalul etapei din București și festivitatea de premiere

A 53-a ediție a Turului României începe pe data de 8 septembrie la Timișoara, cu o cursă prolog. Urmează alte cinci etape: Timișoara – Oradea, Oradea – Cluj-Napoca, Târgu Mureș – Lacul Sf. Ana, Brașov – (Transfăgărășan) – Curtea de Argeș. Etapa finală are loc în 13 septembrie, la București. În total, caravana ciclistă va parcurge un traseu de peste 800 km, conturat în jurul unora dintre cele mai spectaculoase zone ale țării. Se vor lupta pentru tricoul galben din Mica Buclă în jur de 100 de cicliști.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: