Trafic închis pe Eminescu, vineri și sâmbătă. Modificări și pe liniile STPT

buziaș

foto: Arhivă

Sunt ultimele etape înaintea finalizării lucrărilor de reparații pe bd. Mihai Eminescu. Este nevoie însă de restricții de trafic, spun cei din primărie, așa că a fost luată decizia închiderii circulației, timp de aproape două zile.

„Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier pe b-dul. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între b-dul. Revoluției din 1989 și str. Michelangelo, începând cu data de 10 septembrie, ora 7, până în 11 septembrie, ora 19, în vederea executării lucrărilor de aşternere a stratului de uzură”, a transmis Biroul Mobilitate și transport din PMT.

Din alt motiv, dar tot aproximativ în aceeași zonă, este închisă, dar până duminică, și str. Acad. Alexandru Borza. În Parcul Rozelor are loc Banatica, ruga în noua variantă inventată în acest an de Casa de Cultură.

Sunt și modificări în transportul în comun, astfel:

L40 – de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu) autobuzele vor circula normal pe str. Martin Luther – bd. Revoluției din 1989, iar apoi, vor vira stânga pe str. Hector. Stația Hector va fi stație de capăt de linie. Stația Traian Grozăvescu va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

L16 – troleibuzele vor circula normal pe pe bd. I.C. Brătianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu str. Michelangelo, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor opri în stația I.C.Brătianu, aflată lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația I.C. Brătianu va fi stație de capăt de linie. Stația Traian Grozăvescu va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

About Post Author