16 ianuarie 2021

„Traci” reținuți la Nădlac 2. Veneau din Danemarca și mergeau în… patria lor

traci

Cinci români, din care trei minori, au fost reținuți, duminică seară, de polițiștii maghiari, la PTF Nădlac 2. Adulții au refuzat să prezinte actele la control, spunând că sunt… traci și se întorc în patria lor.

Incident straniu la PTF Nădlac 2, duminică seară, pe sensul de intrare în România. Doi adulți și trei copii au fost protagoniștii unei scene desprinse dintr-un film. Ei le-au spus polițiștilor de frontieră maghiar că se întorc în țara natală, că sunt traci și că nu doresc să le prezinte documentele de identitate, relatează lugojinfo.ro.

Oamenii s-au închis în mașina pe ale cărei plăcuțe de înmatriculare scria „Tracia”. Polițiștii maghiari au cerut ajutorul colegilor din România și, în cele din urmă, au reușit să deschidă portierele. Un bărbat de 35 de ani a fost imobilizat. Cei cinci veneau din Danemarca și au fost reținuți de Poliția maghiară, pentru că nu aveau niciun fel de documente, nici pentru ei, nici pentru mașină. Acum câțiva ani, ei ar fi locuit în satul Mâtnicu Mic, din comuna Fârdea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: