Tineri și… traseiști! Trei membri Pro România au trecut la PNL

pro românia

Trei membri ai organizației de tineret a Pro România Timișoara s-au mutat cu arme și bagaje la PNL. Mutarea de la stânga la dreapta s-a făcut pentru că orașul de pe Bega e bine administrat, iar PNL pune accent pe tineri.

„După un an în care am deținut funcția de președinte al Organizației de Tineret Pro România Timișoara, astăzi, împreună cu majoritatea colegilor mei, am decis să renunțăm la funcțiile deținute in cadrul partidului și implicit, la calitatea de membrii (membri – n.r.) Cauzele deciziei noastre sunt multiple, însă factorii desivi ai demisiei noastre au constat în: transformarea pe zi ce trece a ProRomania în PSD, transferând aproape zilnic oamenii ce au contribuit decisiv la degradarea României; alianța cu ALDE, partidul breloc al PSD și coautorul unei guvernării dezastruoase; susținerea unui candidat la alegerile prezidențiale care nu ne reprezintă”, a postat, marți, pe Facebook, Mihai Nastasiu.

Mulțumiri pentru Robu

Tânărul a „etichetat” în postare alte cinci persoane care ar fi făcut mutarea alături de el, dar și pe Ciprian Trocan, președintele Cluburilor Studențești Liberale Timiș, proaspăt director în primărie și colaborator apropiat al lui Nicolae Robu. De altfel, primarul Timișoarei a primit și el mulțumiri pentru „primirea călduroasă”. Fostul coleg de partid al lui Victor Ponta spune că a decis să schimbe stânga pe dreapta pentru „buna administrație locală din #Timișoara, parteneriatul cu Președintele României Klaus Iohannis, tradiția, singurul partid istoric din România, principalul partid care s-a dovedit a face opoziție constantă si bine structurată actualei puteri, accentul pus pe promovarea tinerilor și dovada unei administrații de nivel înalt în toată țara”.

Cei de la Pro România susțin, pe de altă parte, că alături de Mihai Nastasiu au mai plecat două persoane. Celelalte trei ar fi renunțat încă de anul trecut. „Ca să vorbim în clișee, putem spune că orice plecare este o pierdere. Mihai este un tânăr inteligent, dar, din păcate, fără simț politic. Dacă PNL ia oameni de la Pro România, înseamnă că resursa noastră umană este de calitate. Cât despre numărul de oameni cu care a plecat, dacă este același ca și numărul colegilor cu care participa la acțiuni, nu îl văd bine în PNL. Noi îi urăm succes”, ne-a declarat Lucian Ursulețu, purtătorul de cuvânt al Pro România Timiș.

About Post Author