TimPark caută firmă pentru serviciile de plată a parcării. Contract de jumătate de milion de euro pe doi ani

timpark

TimPark caută din nou o firmă care să se ocupe de sistemul de plată pentru parcările publice. Șoferii trebuie să poată achita prin SMS, prin voucher și apel telefonic sau direct cu cardul bancar. Contractul actual, încheiat doar pe 4 luni, va expira în curând, iar cel nou va fi pe doi ani.

Sistemul de parcare SPAPP – TimPark a scos la licitație un contract pe 24 de luni pentru „servicii complete de plată a staționărilor pe domeniul public din Municipiul Timișoara”. Acesta trebuie să înglobeze în mod funcțional cele trei forme de plată: vouchere (plata în avans), microplăți (SMS) și card bancar. Este în vigoare un contract încheiat la finele anului 2022, cu Piconet, care va expira la primăvară.

Se caută acum o firmă care să asigure acest serviciu în următoarele 24 de luni. „Plata staționării prin intermediul telefoniei mobile se poate realiza prin trei metode : a) Taxare la nivel de minut (pre-pay) pe bază de voucher şi apel telefonic. Tarifele plății parcării la nivel de minut sunt diferite pentru fiecare zonă tarifară, corespunzător tarifului orar aprobat. b) Taxare la nivel de oră pe bază de SMS. c) Taxarea prin intermediul unui card bancar, operațiune ce se poate realiza on-line, prin intermediul unei aplicații. Prin prezentul acord cadru se doreşte achiziţionarea unor servicii complete de plată a staţionărilor pe domeniul public din Municipiul Timişoara”, scrie în anunțul de licitație.

Suma maximă pe care vrea s-o plătească TimPark este de 2,76 milioane de lei. Ofertele pot fi depuse până în 17 februarie. „SPAPP TimPark are la acest moment în derulare un acord cadru similar. Acordul cadru ce urmează să fie atribuit în urma acestei proceduri va intra în vigoare după încetarea ultimului contract subsecvent aferent acordului cadru existent”, e notat în același anunț din SEAP.

About Post Author