Timotion x 10. Au început înscrierile, sunt de susținut 17 proiecte

timotion

Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura sunt pe ultima sută de metri cu organizarea Timotion. Evenimentul a ajuns la ediția a zecea, iar participanții pot susține 17 inițiative. A început perioada de înscrieri.

A zecea ediție Timotion va avea loc în 12 mai, în Piața Huniade. Dacă vreți să fiți parte din această poveste, sunteți așteptați să vă alegeți din timp cursa și proiectul preferat. Sunt 17 inițiative din domeniile educație, sănătate și incluziune socială, care vor să schimbe lucruri în comunitățile din care fac parte. Toate sunt descrise AICI și, dacă nu puteți să ieșiți la alergare, puteți face direct donații.

Cei care vor să facă și mișcare pot redirecționa către unul dintre aceste proiecte taxa de participare la cursele Timotion:

• Cursa Hamilton de 2 km
• Cursa Decathlon – Distracție pe roți
• Cursa Profi de 5.5 km)
• Cursa Ro Bike Valley, pentru bicicliştii profesionişti, o cursă competitivă)
• Cursa Akwel (10.5 km)
• Semimaratonul Flexik (21 km)
• Cursa Timotion Everywhere, o cursă pentru cei care nu sunt în Timişoara în ziua evenimentului, dar doresc să susţină un proiect din comunitate)
• Cursa Continental – Micilor Campioni Timotion, o cursă necronometrată pentru echipe de copii cu vârste între 7-11 ani)

„Pregătim o ediție cu multe surprize. Timotion creează un cadru unde oamenii devin împreună o comunitate de suport pentru oraș şi pentru judeţ. Oricine poate să fie alergător, biciclist, campion (cel care strânge fonduri) pentru o cauză, un simplu donator, voluntar sau pur și simplu participant la atelierele și activitățile din ziua evenimentului”, spune Daniela Chesaru, director executiv, Fundația Comunitară Timișoara.

În cele nouă ediții de până acum au fost peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari și donaţii de peste 2,56 milioane de lei strânse pentru 146 de proiecte.

Înscrierile sunt deschise până în 28 aprilie 2024. Mai multe informații se găsesc AICI.

About Post Author