Timotion reinventat: ediția 2020 e altfel, dar tot pentru comunitate

timotion

A șasea ediție Timotion are loc în luna octombrie, într-un format nou. Vor fi două curse, la care pot participa toți cei care vor să facă mișcare. Cei care nu aleargă se pot implica și ei în comunitate.

Puteți alerga în siguranţă la Timotion, iar 22 de proiecte pot primi donațiile participanților. Timp de o săptămână, în perioada 3-11 octombrie, vor fi organizate două curse.

„Timișoara se mișcă” aduce Timotion în cartierele din Timișoara și poate avea punctul de start chiar la poarta casei tale. Cursa poate avea orice lungime, fiind parcursă în ritm de alergare, pe role sau bicicletă în funcție de posibilitățile fiecărui participant. Această cursă se adresează celor care se află în Timișoara în perioada evenimentului. „Timotion Everywhere” este dedicată celor care nu sunt în Timișoara în perioada evenimentului, dar care doresc să fie alături de comunitate de oriunde din lume. Distanța alergată trebuie să fie de minimum un kilometru. Participanții sunt încurajați să le trimită organizatorilor o fotografie din timpul alergării.

Timotion e tot despre implicare

„Timotion este un simbol pentru a fi împreună, implicați în comunitate, cu bucurie pentru mișcare și viață sănătoasă. Vrem să mergem mai departe, să ne reinventăm și să nu uităm că mii de alergători au contribuit la valoarea Timotion. Invităm comunitatea Timotion să accepte noul format. Să arătăm că împreună continuăm un important eveniment caritabil, în beneficiul celor care au nevoie de implicarea noastră”, explică, la rândul ei, Daniela Chesaru, director executiv Fundația Comunitară Timișoara, co-organizator.

Înscrierea la cea de-a șasea ediție Timotion se poate face doar online până în data de 30 septembrie. Participarea este posibilă și pentru non-alergători, prin intermediul donațiilor pentru proiecte sau pentru un alergător campion care strânge fonduri pentru unul dintre cele 22 de proiecte. Donațiile sunt deschise până în 25 octombrie.

Toate detalii despre proiecte, înscrieri, curse și condiții de participare se găsesc aici.

About Post Author