Timișoara Gospel Project: voluntari în trei concerte caritabile, la început de aprilie

Timișoara Gospel Project

A 15-a ediție a concertului caritabil marca Timișoara Gospel Project are loc la începutul lunii aprilie. Vor fi, de fapt, trei concerte, în sala Capitol, iar fondurile adunate din vânzarea de bilete și donații vor merge, la fel ca de fiecare dată, către o cauză bună.

Un proiect pornit acum aproape 20 de ani de un grup de 10 entuziaști s-a transformat, în timp, într-un fenomen care a adunat în jurul său sute de voluntari cu drag de cântat și dornici să facă fapte bune. Concertele Heal The World, programate în intervalul 1 – 3 aprilie, în sala Capitol, aduc pe aceeași scenă 150 de coriști amatori acompaniați de un band rock.

Corul ai cărui membri au între 6 și 80 ani și sunt de etnii, religii sau confesiuni diferite, reprezintă spiritul multicultural al Timișoarei. Ca la fiecare ediție, proiectul se bucură de participarea voluntară a unor instrumentiști de valoare: Eduard Bogdan – pian, Petre Ionuțescu – trompetă și clape, Johnny Kui – chitară, Daniel Kui – bass, Ferencz Szekeres – tobe.

„Donațiile colectate în timpul celor trei concerte se îndreaptă către Centrul de Îngrijire Paliativă de tip Hospice «Casa Milostivirii Divine», un loc în care pacienții în faza terminală a bolii primesc îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi”, transmit cei de la Asociația TGP. Accesul la concerte se face pe baza biletelor, care costă 10 lei / bucata și pot fi cumpărate de AICI.

About Post Author