Târgul de Crăciun începe duminică. La ce oră se aprind luminițele

târgul de crăciun

Roata amplasată în premieră în Piața Victoriei

Mai devreme decât de obicei, iluminatul festiv de sărbători se aprinde la Timișoara duminică, 27 noiembrie. Tot atunci va porni și roata și va fi deschis oficial și Târgul de Crăciun.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 17,30, cu mic, cu mare, timișorenii sunt așteptați la deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv. Gazdee momentului vor fi, de pe scenă, cei de la Tm Groove (Horia Crișovan, Florin Cvasa, Marcel Poaty-Souami, Dănuț Blaga și Lucian Nagy). Alături de ei vor cânta și Jennifer Poaty-Souami, Bianca Berciu, Simion Caragia (participant la „X Factor” și „Românii au Talent”), Tania Ionescu (participantă la „Vocea României”), Alexandra Sârbu, Andrei Badea, Thea Marconi (solistă Sky Walkers), Maria Avramescu și Daniel Tudor.

La târg sunt căsuțe cu suveniruri și produse alimentare, amplasate în Piața Victoriei și în parcarea de la Modex. Tot la Modex funcționează în acest an și patinoarul. În premieră, Târgul de Crăciun de la Timișoara are și o roată. Amplasarea acesteia în Piața Victoriei, pe culoarul dintre bustul Regelui Ferdinand și cel al Reginei Maria a stârnit deja controverse, unii timișoreni considerând total nepotrivită decizia.

About Post Author