Super-expoziție Lego®, la Timișoara: orașe, Star Wars, pirați / FOTO

Lego®

Cum ar fi să poți cuprinde cu privirea un oraș întreg, în doar câteva minute? Poți încerca experiența în acest weekend, la Iulius Town. Vei putea vedea aici una dintre cele mai mari expoziții realizate în întregime din piese Lego®.

„Brickenburg in My Town” se întinde pe 34 mp și cuprinde machete cu elemente ce recreează orașe, dar și construcții tematice, Star Wars sau Arhipelagul Piraților. „Orașul” este una dintre cele mai mari construcții din piese Lego® din Europa și are aproximativ 20 mp.

Veți găsi aici clădiri, trenulețe, un carusel, o roată panormamică, muzee, zone pietonale, automobile, locuri de joacă, magazine sau piste de biciclete. Fragmente din această expoziție au fost prezentate la evenimente internaționale din Danemarca, Olanda, Austria, Ungaria și Serbia.

„Brickenburg in My Town” cuprinde și o zonă dedicată fanilor seriei Star Wars, unde sunt expuse reproduceri din piese Lego® ale navelor spațiale și vehiculelor care apar în filme. De asemenea, dacă vă plac pirații, mai ales cei din Caraibe, corăbii, epave, adăposturi, fortificații, peștera comorilor și alte elemente specifice te așteaptă să le descoperi.

About Post Author