Spectacol online cu Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac

Centrul de Cultură și Artă

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș continuă seria de evenimentelor organizate în prag de sărbători. Iubitorii de folclor au parte de o nouă întâlnire, online, cu artiștii lor preferați.

Vineri, 11 decembrie 2020, de la ora 19, soliști vocali, instrumentiști și dansatori aduc în casele și în sufletele voastre un pic de veselie. Spectacolul online „Gândul bun de sărbători” îi va avea ca soliști pe Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac.

Respectarea restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii cazurilor de Covid19 și protecția artiștilor fac ca, și la acest eveniment, orchestra Ansamblului Profesionist Banatul să cânte într-o formula de taraf, iar corpul de balet să fie restrâns la un grup de dansatori.

Spectacolul va fi transmis în direct pe paginile de Facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și ale Asociației ProDatina. Publicul va putea trimite mesaje și va putea intra în dialog cu artiștii și cu organizatorii evenimentului. „Gândul bun de sărbători” este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.