Simonis, atac la Nica, în cazul Mazilu: Acceptăm critici, dar nu din partea unui om disperat

simonis

PSD dă replica PNL, pe tema Mazilu. Și-o face cu atac direct la președintele liberalilor, Alin Nica, creionat drept „inconștient”, „fudul” și chiar mai mult decât atât.

„De 1 iunie, ziua copiilor, Alin Nica nu are nimic mai bun de făcut decât să se joace cu declarațiile. Președintele PNL Timiș acuză PSD și arată cu degetul un medic, suspectat că a luat mită. Condamnăm ferm orice act de corupție, indiferent de cine îl face, iar dacă se dovedește fapta, cel care a greșit trebuie să suporte consecințele. Doar că judecătorii vor da sentința, nimeni altcineva! Ce este revoltător? Faptul că Alin Nica vorbește despre un PSD-ist în timp ce ignoră realitatea din filiala sa, aceea că un vicepreședinte PNL și un parlamentar PNL sunt trimiși în judecată pentru acte de corupție (…) Nica are inconştiența să deschidă gura exact când ar trebui să şi-o țină mai strânsă și să se roage să nu îl prindă din urmă niște dosare”, transmite, într-un comunicat, președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

Social-democrații spun că așteaptă „verdictul instanței de judecată” în cazul medicului Octavian Mazilu. Vă reamintim, acesta a fost săltat din propriul cabinet de la Spitalul Municipal, după ce luase o șpagă de 300 de lei de la o pacientă. Anchetatorii îl monitorizau de mai bine de două luni.

„Acțiunea unui om disperat”

PNL a cerut liderilor PSD Sorin Grindeanu și Alfred Simonis să prezinte poziția oficială a lor și a partidului în acest caz. Și, cum, de cele mai multe ori, nu e cum se pregătește, ci cum se nimerește, răspunsul a venit țintit, sub forma unui atac la Alin Nica.

„Se observă în ieșirea de azi acțiunea unui om disperat, un președinte pe punctul de a-și pierde partidul măcinat de tensiuni majore, cu primari care amenință să plece in corpore, cu membri care nu mai ascultă comenzile lui, cu o conducere în derivă, un om care nu ştie să negocieze, fiind umilit cu fiecare ocazie de adversari şi aliați. Nu ține, Alin Nica! Nu merge cu distragerea atenției! Acceptăm critici din partea unor oameni verticali și morali, însă nu de la dumneavoastră! O neaoşă vorbă din popor spune că «prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul». La asemenea situații se referă, domnule Nica”, conchide Simonis.

About Post Author