Silent Disco în Piața Unirii. Petrecere în căști, liniște în afară

silent disco

3 DJ-i, 3 frecvențe, 3 stiluri muzicale – toate diferite, toate în Piața Unirii, toate în același timp. Fără însă a se „călca” pe picioare. În weekend are loc cel mai mare Silent Disco din oraș și poți alege ce vrei să asculți: Mainstream, Hip-Hop sau Drum&Bass.

Flight Festival, Vest Fest sau Magnetic; Mainstream, Hip-Hop sau Drum&Bass. În weekend poți alege ce vrei să asculți în căști. Silent Disco este un concept de petrecere la care participanții, prin intermediul căștilor primite la intrare, pot alege frecvență preferată și se pot bucura de muzica mixată, live, de unul dintre cei 3 DJ-i prezenți.

„Fie că este vorba de muzică mainstream mixată de DJ-ii Flight Festival; muzică Hip-Hop/Urban, mixată de DJ-ii VEST FEST sau muzica Drum & Bass mixată de DJ-ii Magnetic, participanții pot oricând să schimbe registrul muzical prin simpla comutare de pe o frecvență pe alta”, transmit cei de la District 23.

Totul se întâmplă în Piața Unirii și, deși se prezintă ca o adunare liniștită și fără muzică, în căștile fiecărui participant este o adevărată… petrecere. Silent Disco are loc în zilele de 26, 27 și 28 mai, în spațiul amenajat din Piața Unirii, între orele 18 și 23. Accesul este gratuit.

About Post Author