13 iulie 2020

Și fata de 16 ani din Timișoara infectată cu coronavirus s-a vindecat. Rămân trei pacienți internați

coronavirus

Eleva de 16 de ani de la Liceul de Industrie Alimentară infectată cu coronavirus va pleca acasă. A avut două teste negative și este considerată vindecată. La Timișoara sunt încă internați trei pacienți cu noul coronavirus.

Reprezentanții DSP Timiș au anunțat că adolescenta de 16 ani internată în noaptea de joi spre vineri, pentru infecție cu coronavirus, este „considerată vindecată”. „Rezultatul a două teste consecutive, efectuate la distanţă de 24 ore, este negativ. Tânăra urmează să fie externată din Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie «Dr.Victor Babeş» Timişoara, în cursul zilei de astăzi”, au transmis autoritățile, printr-un comunicat. Sâmbătă a fost externat și băiatul de 16 ani, primul elev de la liceul respectiv infectat cu noul coronavirus. Cei doi sunt colegi de clasă.

La spitalul de boli infecțioase din Timișoara rămân internați trei pacienți infectați cu noul coronavirus. Doi sunt din Hunedoara: un bărbat de 40 de ani și o fată de 16 ani, care a călătorit alături de acesta în avionul cu care s-au întors din Italia. Cel de-al treilea este o fată de 15 ani, tot de la Liceul de Industrie Alimentară. Ea a ajuns vineri seară la Boli Infecțioase, după ce se prezentase la spitalul de copii, cu febră. Probele recoltate de la cele 20 de persoane cu care a fost în contact fata, spun cei de la DSP, au avut rezultate negative.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: