7 iulie 2020

Încă o adolescentă infectată cu coronavirus, la Timișoara. Are 15 ani și e de la același liceu cu ceilalți doi tineri

coronavirus

O fată de 15 ani este a treia pacientă infectată, în acest moment, cu coronavirus la Timișoara. Adolescenta este tot elevă la Liceul de Industrie Alimentară, dar nu în clasă cu ceilalți doi tineri. La Timișoara va ajunge și o altă fată, de 16 ani, din Hunedoara.

11 cazuri confirmate de coronavirus în România. Ultimele două, ale unor adolescente de 15 și 16 ani, din Timișoara și Hunedoara. „Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11. Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă”, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții DSP Timiș.

Fata s-a prezentat vineri la spitalul de copii, pentru că avea febră și tușea. Ea a fost testată la spitalul de boli infecțioase, fiind confirmată infecția cu coronavirus. Adolescenta este internată la „Victor Babeș”, starea ei de sănătate fiind ameliorată, fără febră.

„La acest moment cursurile instituției de învățământ sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul județean pentru situații de urgență să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile”, mai spun cei de la DSP. Autoritățile continuă să nu numească oficial școala la care învață cei trei elevi infectați cu coronavirus. Este vorba despre Liceul de Industrie Alimentară.

Tot la Timișoara va ajunge și o adolescentă de 16 ani, din Hunedoara. Ea a călătorit în același avion cu bărbatul de 40 de ani din Hunedoara, confirmat vineri cu infecție cu noul coronavirus. Fata este este asimptomatică și va fi internată la „Victor Babeș”.

1 thought on “Încă o adolescentă infectată cu coronavirus, la Timișoara. Are 15 ani și e de la același liceu cu ceilalți doi tineri

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: