Și creșa din nordul Timișoarei are tot o ofertă. La prima licitație anulată au fost trei

Creșele finanțate de UE și construite de Primăria Timișoara nu par prea atractive pentru constructori. Și pentru cea din zona Ion Ionescu de la Brad a fost tot un singur ofertant, la fel ca în cazul celei din zona Ciarda Roșie.

creșă

În ultima zi de mandat a primarului Nicolae Robu a fost lansată licitația pentru construirea, de la zero, a unei creșe noi în zona Ion Ionescu de la Brad. Contractul avea o valoare maximă de 6,7 milioane de lei și o durată de execuție estimată la 18 luni. Banii vin parțial prin POR, Axa 4. Au fost interesate trei firme, dar procedura a fost anulată, deoarece niciuna dintre oferte nu a corespuns.

În februarie, la o săptămână de la anularea primei proceduri, licitația a fost relansată. Ofertele s-au putut depune până în 15 martie și, de această dată, a fost numai una. Ea vine din partea firmei BTTC Construct, înființată în 2015 în Moșnița Nouă. Potrivit site-ului romanian-companies.eu, societatea a avut, în 2019, un profit de puțin peste 121.000 lei și 12 angajați.

Creșa din zona Ciarda Roșie, a cărei construcție a fost și ea scoasă la licitație în această perioadă, a avut și ea tot o singură ofertă.

About Post Author