Șef la fotovoltaice. Călin Dobra, director general la o companie din grupul Electrica

călin dobra

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, își va putea demonstra talentul de manager la o companie din Grupul Electrica. Social-democratul a fost numit director general al Electrica Serv S.A.

Consiliul de Administrație al Electrica Serv S.A. l-a numit director general pe Călin Dobra la finele săptămânii trecute, potrivit editiadetimis.ro.

„Este un mandat extrem de greu, într-o perioadă cum nu cred că am mai traversat în ceea ce privește energia electrică și piața din domeniu. Mă responsabilizează și mă determină cu atât mai mult să mă concentrez pe consumator. Urmează o perioadă de conectare la proiectele companiei, la colegii din companie, să stau de vorbă cu oamenii, să consult programele, să merg în sucursale”, a declarat Dobra, pentru aceeași sursă.

Călin Dobra este consilier județean PSD și a fost vicepreședinte și președinte al CJ Timiș. Potrivit CV-ului său, el este licențiat în Educație fizică și sport și în Economia comerțului, turismului și serviciilor. Dobra are, de asemenea, un masterat în Administrarea afacerilor în comerț și turism și este doctor în Management agricol. Social-democratul a absolvit și cursuri în domeniul securității și apărării naționale.

S. FISE Electrica Serv S.A., membră a Grupului Electrica, este specializată în dezvoltarea, promovarea și construcția de proiecte fotovoltaice. „Dezvoltăm proiecte sustenabile și îți punem la dispoziție o soluție la cheie de producere locală a energiei electrice prin panouri fotovoltaice, potrivită nevoilor tale”, sună descrierea companiei.

Noul birou al lui Călin Dobra este în București, acolo unde se află sediul companiei. Deși în ultima declarație de avere, fostul director Florian Velicu a „omis” să-și treacă salariul, în cea precedenta, suma precizată era de 20.000 lei / lună.

About Post Author