Călin Dobra nu mai e lider de grup PSD în CJ. E ocupat cu strategia pentru Lugoj și proiecte fotovoltaice

călin dobra

Lider nou de grup pentru PSD, în consiliul județean. Călin Dobra i-a lăsat locul lui Alexandru Iovescu, motivând că e prea ocupat cu strategia pentru Lugoj și noua funcție de șef. Dobra lucrează, de câteva săptămâni, la București, la Electrica Serv.

„Am decis că este momentul să predau ștafeta de lider de grup al consilierilor județeni PSD Timiș lui Alex Iovescu. A demonstrat, de-a lungul timpului, că are inițiativă și e mereu deschis la noi provocări. Am luat această hotărâre pentru că activitățile profesionale trebuie prioritizate”, a anunțat fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.

Principalele sale preocupări sunt, în această perioadă „elaborarea unei viziuni clare și moderne pentru Lugoj” și funcția de conducere de la Electrica Serv.

În urmă cu aproximativ o lună, Călin Dobra a fost numit director general la Electrica Serv. L-au recomandat pentru această funcție, dincolo de vocea și talentul deja cunoscute, studiile de Educație fizică și sport, Economia comerțului, turismului și serviciilor, masteratul în Administrarea afacerilor în comerț și turism și doctoratul în Management agricol.

Compania pe care o conduce acum social-democratul se ocupă de dezvoltarea, promovarea și construcția de proiecte fotovoltaice.

About Post Author