4 aprilie 2020

Se închid restaurantele și păcănelele, se suspendă slujbele religioase. Măsuri dure anunțate de ministrul de Interne

coronavirus

Ministerul de Interne suspendă activitatea restaurantelor, sălilor de jocuri de noroc și a centrelor de tratament balnear, dar și evenimentele religioase. De asemenea, sunt suspendate, timp de 14 zile, toate zborurile spre Spania.

De miercuri, 18 martie, trebuie închise restaurantele, hotelurile și cafenelele. De asemenea, vor fi interzise toate activitățile realizate în spații închise.

„Vă aducem la cunoștință: se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare, băuturilor, care nu presupun rămânerea clienților în spații precum cele de tip drive in, room service sau livrare la client. O altă decizie se referă la suspendarea tuturor activităților culturale, religioase, sportive, științifice, de divertisment, jocuri de noroc, tratament, îngrijire personală realizate în spații închise. Se interzice organizarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane în spații închise”, a anunțat, marți seară, ministrul de Interne, Marcel Vela.

De asemenea, vor fi suspendate, în următoarele 14 zile, zborurile spre și dinspre Spania. Măsura intră în vigoare din 18 martie, ora 18. „Totodată, cu privire la zborurile din Italia am prelungit măsura suspendării pentru încă 14 zile, din 23 martie”, a mai spus Vela.

Vă reamintim, România este în stare de urgență decretată de președintele Klaus Iohannis de luni, 15 martie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: