Se încălzesc iar caloriferele. Colterm: cine nu vrea căldură poate închide robinetul

colterm

Ne bucurăm de ultimele două zile foarte calde din următoarea perioadă. De miercuri, temperaturile diurne nu vor mai ajunge nici măcar la 15 grade Celsius, iar cele nocturne nu vor depăși șase. Din acest motiv, Colterm reia furnizarea energiei termice. Asociațiile care nu vor să plătească pot opri robineții de pe branșamente.

Cu zilele de luni și marți, în care temperaturile ajung și la 30 grade Celsius, de miercuri, vremea se răcește brusc, cel puțin până la sfârșitul săptămânii.

„Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie, vom relua furnizare încălzirii în oraș. Urmărim evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vom crește progresiv și vom ajusta parametri de furnizare, urmând să oprim furnizarea când vremea se va reîncălzi”, a anunțat, luni dimineață, Colterm.

Dacă există abonați care nu mai vor să plătească încălzirea, aceștia pot închide robineții de pe branșamentele din imobile. De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor.

About Post Author