Se caută… poeți. Pentru Strada Fără Nume

strada fără nume

15 tineri poeți din România vor veni la Timișoara, pentru a crea, alături de poeți străini și muzicieni locali, spectacole de tip „spoken word”. Strada Fără Nume caută, în următoarele trei săptămâni, poeți care vor să participe la acest experiment.

„Strada Fără Nume este un proiect care își propune dezvoltarea abilităților de lectură publică ale tinerilor poeți români prin organizarea de ateliere educaționale interdisciplinare, spectacole și jam sessions cu poeți români, poeți și mentori din Europa. În cadrul atelierelor educaționale, 15 poeți tineri din diferite orașe din România vor fi selectați prin acest apel deschis la nivel național și 3 poeți străini cu experiență, 6 muzicieni/instrumentiști locali, vor petrece o săptămână în Timișoara, unde împreună vor crea și dezvolta spectacole de tipul «spoken word»”, sună anunțul celor de la Centrul Cultural Plai.

Cei interesați se pot înscrie până în 14 iulie, completând ACEST FORMULAR. Atelierele se vor desfășura în perioada 19 – 25 septembrie.

Proiectul Strada Fără Nume este finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte. A primit cel mai mare punctaj la secțiunea „promovarea culturii scrise”, din apelul de proiecte „Cultura în prezent”. Suma care îi este alocată este de aproape 150.000 lei.

About Post Author