Școala de șoferi gratis, pentru tinerii cu posibilități materiale reduse

școala de șoferi

Tinerii cu posibilități materiale reduse pot face gratis școala de șoferi. Fundația pentru Comunitate are un program special, care a ajuns la ediția a patra, iar înscrierile se pot face până în 25 ianuarie.

Programul „Permis pentru viitor” acoperă costurile de la școala de șoferi pentru tineri cu posibilități materiale reduse, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă. Se pot înscrie în acest tineri cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie).

Solicitările de finanțare pot fi depuse online sau prin poștă până la data de 25 ianuarie. Fondul programului este de 75.000 lei. Toate detaliile și formularul de înscriere pot fi găsite aici.

Până acum, 70 de tineri au obținut permis de conducere prin acest program. Alți 47 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi. Programul „Permis pentru viitor” este organizat anual de Fundația Pentru Comunitate, din fondurile puse la dispoziție de Mol România. Programul a fost premiat la Gala Societății Civile 2018 și la Romanian CSR Awards 2017.

About Post Author