Săpun și pastă de dinți, pentru nevoiașii din Timișoara. Unde se distribuie gratuit

săpun

Produsele de igienă pentru cei fără posibilități materiale vor fi distribuite, de săptămâna viitoare, din alt spațiu al Direcției de Asistență Socială a PMT. Banii pentru aceste pachete sunt din fonduri europene.

De luni, 22 februarie, Direcția de Asistență Socială a PMT distribuie pachetele cu produse de igienă în Calea Sever Bocu nr. 44 A, la Complexul de servicii Sf. Arh. Mihail și Gavril. Până acum, puteau fi ridicate de pe strada Lorena nr. 35. Programul de distribuire este de luni până vineri, orele 8 – 16. Beneficiarii trebuie să aibă la ei actele de identitate în original.

Pot beneficia de aceste produse de igienă personală, achiziționate prin POAD 2019-2021, în prima etapă, familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.

Fiecare pachet conține 5 periuțe de dinți, 300 ml pastă de dinți, 500 ml săpun lichid, 800 ml șampon pentru copii, 500 ml șampon pentru adulți și 2,7 kg detergent de rufe.