Săptămâna PSI la Cărturești. Despre cupluri și părinți / PROGRAM

săptămâna psi

Te-ai îndrăgostit până peste urechi, dar de unde știi că este persoana potrivită? Stilurile voastre diferite de atașament, bagajul emoțional pe care fiecare îl aduce din trecut n-o să pună oare în pericol armonia și bucuria în cuplu? Iar dacă vă certați, cum reparați, apoi, legătura voastră intimă și cum ajungeți la o iubire matură?

Dar lucrurile nu se încheie aici, vor veni apoi copiii, cu provocările diverselor vârste. Cum te conectezi la ei, cum îi ghidezi printr-o lume plină de știri false și de dispozitive care le fură atenția? Cum stabilești o relație de încredere cu ei și, în fine, cum împaci stresul parental cu relația de cuplu? – la aceste întrebări, dar și la multe altele, se caută răspunsuri la actuala ediție a Săptămânii PSI de la Cărturești.

Evenimentul se desfășoară în perioada 26 februarie – 3 martie în rețeaua Cărturești, unde cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor avea prețuri reduse cu 20%.

În intervalul 27 – 29 februarie, la Cărturești Operei veți putea discuta, de asemenea, cu psihoterapeuți și psihologi, pe teme de cuplu și parenting.

Program

Marți, 27 februarie, ora 19

Înfometați de iubire. Când înlocuim pe cineva cu ceva
Psihoterapeută: Ancuța Coman-Boldișteanu
Cărți recomandate: Cinci conflicte (necesare) în relația de cuplu – Joanna Harisson; Emoții în farfurie – Ancuța Coman-Boldișteanu

Miercuri, 28 februarie, ora 19

Limite și conectare emoțională. Disciplina care ne ajută să ne bucurăm de relația cu copiii
Psiholog clinician: Adina Moldovan
Carte recomandată: Disciplina cu suflet – Kim John Payne

Joi, 29 februarie, ora 19

Psihologia bărbatului în cuplu
Psiholog: Cristian Boldișteanu
Carte recomandată: Masculinitate furată – Philip Zimbardo, Nikita D. Coulombe

About Post Author