15 ianuarie 2021

Sămărtinean și-a dat demisia: nu mai este președintele PMP Timiș

Sămărtinean

Filiala PMP Timiș a rămas fără președinte, după alegerile locale din 27 septembrie. Deputatul Cornel Sămărtinean și-a dat demisia. PMP nu mai are consilieri la Timișoara și nici la CJ, dar are câștigat patru primării și se luptă pentru a cincea.

Deputatul Cornel Sămărtinean a renunțat la funcția de președinte al PMP Timiș. Demisia a apărut în contextul rezultatelor slabe de la alegerile locale, unde „popularii” nu au mai reușit să intre nici în CL Timișoara, nici în CJ Timiș.

„Această decizie vine în urma analizei naționale a rezultatelor alegerilor locale, unde PMP Timiș a obținut un număr de 9.450 de voturi la Consiliul Județean. În același timp am reușit să obținem 4 primării importante ( Săcălaz, Giarmata, Bucovăț și Uivar) și candidatul din Orțișoara care a intrat în faza următoare având un scor de egalitate, precum și un număr de 53 consilieri locali”, a anunțat, luni, Cornel Sămărtinean.

Acesta a candidat la președinția CJ Timiș. Alexandru Mutruc, propunerea PMP Timiș pentru Primăria Timișoara, a adunat sub 900 de voturi.

1 thought on “Sămărtinean și-a dat demisia: nu mai este președintele PMP Timiș

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: