S-au redeschis centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid

delgaz grid

Centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid sunt din nou deschise în toate cele 20 de județe din aria de activitate a companiei. Clienții pot depune de acum și fizic dosarele de care este nevoie, nu doar online.

Din 3 ianuarie, centrele de relații cu publicul ale Delgaz Grid s-au redeschis în toate cele 20 de județe din aria de activitate a companiei. Acestea vor avea următorul orar: luni, miercuri și vineri, orele 8 – 13, marți și joi, orele 12 – 16. Punctele de lucru vor fi deschise în primele două săptămâni din fiecare lună. În Timiș, centrul de relații cu publicul și punctul de lucru funcționează la Timișoara, pe str. Independenței, nr. 26 – 28.

„La centrele de relații cu publicul și punctele de lucru ale Delgaz Grid sunt preluate solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, reclamații/ sesizări/ informații. De asemenea, în cadrul acestora se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii, emise de către Delgaz Grid”, transmite compania.

Clienților li se recomandă, ca alternativă, platforma www.delgaz.ro. Ei își pot crea un cont, după care pot depune online toate cererile și documentele. De asemenea, clienții pot trimite orice solicitare prin e-mail.