S-au dat în bărci. Dinozauri, unicorni și pirați, la cursa Make it! Race it! Recycle it!

bărci

O mulțime de curioși, mici și mari, s-au distrat sâmbătă, pe malul Begăi. EcoStuff Romania i-a scos din casă, la o nouă ediție Make it! Race it! Recycle it!. S-au întrecut pirați, dinozauri, unicorni și nu numai, în ambarcațiuni realizate din materiale reciclabile.

Make it! Race it! Recycle it!, eveniment organizat pentru a celebra Ziua Internațională a Mediului, are tradiție la Timișoara. Companii, ONG-uri sau școli se înscriu în cursa bărcilor trăsnite și sunt invitate să recupereze materiale, să le reutilizeze și să le dea apoi spre reciclat.

În acest an, pe Bega s-au întâlnit personajele din Miami Bici, Aquaman, pirați, rudele familiei Flintstone, unicorni și dinozauri. „Ca de obicei, totul este posibil în lumea Make it! Race it! Recycle it!. Trebuie doar bunăvoință, creativitate și, bineînțeles, mult umor”, potrivit organizatorilor de la EcoStuff Romania.

Votul pentru premiul People’s Choice s-a desfășurat online și, după numărarea like-urilor, titlul pare să fi revenit echipei de la Valeo. După curse, fiecare echipaj și-a demontat ambarcațiunea și a dat la reciclat deșeurile din care a fost construită. La eveniment au fost prezenți, ca de obicei în ultimii ani, și reprezentanți ai ADID Timiș, cu premii pentru cei care știu cum se face corect colectarea selectivă a deșeurilor.

About Post Author