22 octombrie 2020

Rock la Mureș: două zile pline, la Periam Port. Ministry e cap de afiș

rock la mures

Festivalul Rock la Mureș va avea loc, în acest an în perioada 12-13 iulie, la Periam Port. Vor fi o mulțime de concerte, zeci de artiști și-un cap de afiș cu greutate: trupa americană Ministry, care va veni la RLM în prima seară.

Rock la Mureş este primul eveniment de acest gen „open – air“ din România, prima ediție având loc în 2002. Tradiția părea să se fi stins la un moment dat, însă ea a fost reluată în 2017. Acum s-a ajuns la ediția cu numărul 10, una cel puțin la fel de colorată ca acelea anterioare. Vor fi trei scene, iar participanții vor avea parte de camping gratuit. Printre alte surprize pregătite de organizatori se numără diverse activități sportive, inclusiv plimbări cu caiacul pe Mureș, minifotbal sau tenis de masă..

Pe scena Marosch Stage vor concerta Dirty Shirt, Luna Amară, Paddy and the Rats, Siberian Meat Grinder, Frontierer, Dead Idle, Altar, Rhemorha, Skank, Drink or Die și DJ Martin Sprissler. Cele mai așteptate momente sunt concertele Ministry și The Casualties. Pe scena Front Stage vor fi prezenți Pandora, Katara, Kratos, Kazah, Diluvian Collapse, One Night Stand, Dragoș Moldovan, Underwaves, Carousel, Left Hand Path, DJ Zoleevee și Crocodile Paradox. Scena dedicată muzicii electronice, Cubici Stage, îi va avea pe afiș pe Luca M & Just 2, Alenzex, Module, Axl, Euforik, Petit Napoleon, Clarkent b2b Cugler, Herck, Somesan, Edwardoroh, Paul Coman, Chiodan, Breazu, Bread & Butter, Rwub, Motoc, Munteanu, DJ Onetek și Spasmo.

Fanii #RockLaMures sunt încurajați, și în acest an, să facă o faptă bună. Cei care donează sânge obțin un abonament gratuit la festival în baza carnetului de donator sau adeverința eliberată, și cartea /buletinul de identitate. Abonamentele valabile pentru cele două zile Rock la Mureș pot fi cumpărate online în avans, la prețul de 79 lei, până în 25 iunie. La fața locului, biletul pentru o zi va costa 79 lei și abonamentul pentru două zile, 110 lei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: