Revoluția din 1989, (re)povestită într-un tur ghidat

revoluția 1989

foto: Constantin Duma

Se apropie luna decembrie, iar România va marca 33 de ani de la revoluția care i-a schimbat definitiv destinul. Totul a început la Timișoara, iar amintirile din acele zile fierbinți nu au voie să se piardă. Dacă vreți să refaceți traseul care a deschis dtumul spre libertate sunteți invitați la un tur ghidat.

„La acest tur ghidat vă invităm să rememorăm poate cel mai important eveniment din istoria noastră modernă: revoluția anticomunistă din decembrie 1989. Vom readuce în prim plan evenimente, oameni, momente cheie din zilele fierbinți 15-22 decembrie 1989 din Timișoara, când libertatea de care ne bucurăm azi a avut un preț de sânge”, sună invitația celor de la Timișoara Explorers.

Turul ghidat are loc sâmbătă, 26 octombrie, între orele 14 și 16, pe traseul Piața Maria – Pod Traian – Piața Victoriei – Piața Libertății. Punctul de întâlnire este Statuia Sf. Maria din Piața Maria, la ora 14.

Numărul de participanți este limitat la 15, așa că pentru a putea participa este nevoie de completarea acestui FORMULAR. Ulterior veți primi o confirmare.

About Post Author