Revelion la Timișoara, cu Rednex cap de afiș. Program prelungit la STPT

revelion

Rednex, Akcent, Phaser și o fiică de primar din Argeș. Plus un mare foc de artificii la miezul nopții. Acesta este programul de Revelion de la Timișoara. O parte din mijloacele de transport în comun vor circula după un orar special.

„Primăria Timișoara are plăcerea de a invita timișorenii şi publicul larg să petreacă seara de 31 decembrie în Piața Victoriei, pregătind un program artistic inedit în perspectiva întâmpinării anului 2020. Retro Revelionul de la Timișoara va prilejui celor prezenți întâlnirea cu binecunoscuta trupă suedeză Rednex”, au transmis cei de la PMT.

Rednex a avut succes undeva la mijlocul anilor ’90. Cel mai mare succes a fost cel al piesei „Cotton Eye Joe”, urmată de „Wish You Were Here”. Akcent și Phaser sunt trupe cunoscute publicului. Sandra N. este, potrivit Wikipedia, fiica lui Ion Năftănăilă, primarul comunei Albeștii de Muscel din județul Argeș. Ea cântă de la 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. La miezul nopții de Revelion este programat un foc de artificii.

Pentru ca timișorenii care aleg să petreacă noaptea de Revelion să poată ajunge acasă mai ușor, STPT a decis să prelungească programul mai multor linii de transport public. Astfel, în 1 ianuarie 2020, tramvaiele de pe liniile 2, 7 și 8, troleibuzele 14, 15, 16 și 18, respectiv autobuzele 33 şi E7 vor avea programul prelungit până la ora 2 dimineaţa.

About Post Author